Barnvagn 3-in-1 GaGaDumi Urbano

SKU
urbano1
-30%
Från 2 790,00 kr Ordinarie pris 3 990,00 kr
Leverans 2 veckor
Barnvagn 3-in-1 GaGaDumi Urbano

Urbano är en kombivagn som är uppbyggd för att tåla ojämn mark. Den har en robust och stabil ram och stora punkteringsfria hjul för bästa komfort. Framhjulen är svängbara i 360 men går självklart att låsa när underlaget blir tungt. Handtaget är vändbart, vilket gör att ditt barn kan färdas både framåt och bakåt, utan att du behöver lyfta av och byta håll på någon sitt- eller liggdel. Den här vagnen har en härlig, limegrön kulör på textilierna.

Liggdelen i en kombivagn består av en mjuklift. Denna sätter man i sttdelen när den är fullt nedfälld. Fördelarna med en kombivagn är att den inte tar lika mycket plats som en duo-vagn och det är mycket smidigt för den som t.ex bor i lägenhet utan hiss att ställa barnvagnen i förrådet på entréplan och lyfta upp barnet i liften till den våning man bor på.

Sittdelen är inte vändbar i sig, trots detta kan barnet ändå åka både bakåtvänt och framåtvänt i Urbano. Detta beror på att handtaget är vändbart. Suffletten på Urbano är försedd med insydda reflexer vilket gör att den blir mer synlig i trafiken när det är mörkt ute. Sittdelen är även försedd med en avtagbar båge och en 5-punktssele.

Babyskyddet har ett praktiskt bärhandtag så att man lätt kan ta med sig det sovande barnet i babyskyddet från bil, till vagn och hem, utan att väcka barnet. Det väger 3,2 kg och passar från 0-10 kg.

Chassit är tillverkat för att tåla ojämn mark och för försett med fyra punkteringsfria hjul. Framhjulen är swivelhjul som går att låsa vid behov. Handtaget är vändbart, vilket gör att barnet kan åka både bakåt- och framåtvänt, utan att man behöver lyfta av och vända på någon sittdel. Handtaget är dessutom justerbart i höjd och kan ställas in mellan 83-120 cm. Under sittdelen finns en stor varukorg. Vagnen väger totalt 15 kg med sittdelen monterad på chassit.

Till Urbano 3 in 1 ingår det sittdel, mjuklift, babyskydd, insektsnät, regnskydd, en matchande skötväska som kan fästas på handtaget, en bricka till sittdelen samt ett skötunderlägg som möjliggör hygieniska blöjbyten när ni är på resande fot.

ECE R44/04
EN 1888:2012

Vikt: 14 kg

Bredd: 60 cm

Höjd: 114 cm

Handtaget är dessutom justerbart i höjd och kan ställas in mellan: 83-120 cm

Babyskyddet: 3.2 kg

Tillverkade: i EU 

Leverans Leverans 2 veckor
Färg ej angivet
Tillverkare GaGaDumi
Garanti 24 månader
Ditt betyg

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!