Dekorativa kuddar

7 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
 1. Dekorativ kudde Trish Leverans 1 vecka

  Från 300,00 kr Ordinarie pris 539,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 2. Dekorativ kudde Gaia beige Leverans 10 veckor

  Från 510,00 kr Ordinarie pris 1 111,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 3. Dekorativ kudde Lulu Leverans 10 veckor

  Från 450,00 kr Ordinarie pris 990,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 4. Dekorativ kudde Citra Leverans 10 veckor

  Från 495,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 5. Dekorativ kudde Midna Leverans 10 veckor

  Från 380,00 kr Ordinarie pris 836,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 6. Dekorativ kudde Cammy Leverans 10 veckor

  Från 270,00 kr Ordinarie pris 462,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 7. Dekorativ kudde Yennefer Leverans 2 veckor

  Från 380,00 kr Ordinarie pris 836,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

7 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Dekorativa kuddar är ett enkelt och effektivt sätt att förändra stilen och stämningen i ett rum. Med olika färger, mönster, material och former kan du skapa en personlig och ombonad känsla i din soffa, fåtölj eller säng. Här är några tips på hur du kan välja och kombinera dekorativa kuddar för att få ett harmoniskt och spännande resultat.


Färgen på dina dekorativa kuddar kan antingen matcha eller kontrastera med resten av rummet. Om du vill ha en lugn och enhetlig look kan du välja kuddar i samma färgskala som din soffa eller vägg. Om du vill ha mer liv och energi kan du välja kuddar i starka eller komplementära färger som bryter av mot bakgrunden. Du kan också blanda olika nyanser av samma färg för att skapa djup och variation.


Mönstrade kuddar kan ge ditt rum mer karaktär och intresse. Du kan välja mellan geometriska, blommiga, randiga, prickiga eller andra typer av mönster. Ett tips är att blanda olika mönster som har något gemensamt, till exempel färg, stil eller tema. Du kan också kombinera mönstrade kuddar med enfärgade kuddar för att balansera uttrycket.


Materialvalet påverkar både känslan och funktionen av dina dekorativa kuddar. Olika material har olika egenskaper när det gäller mjukhet, värme, lyster och hållbarhet. Du kan välja mellan naturmaterial som bomull, linne, ull och silke eller syntetmaterial som polyester, akryl och mikrofiber. Ett tips är att blanda olika material för att skapa kontrast och textur i din soffa eller säng.


Formen på dina dekorativa kuddar kan också bidra till att skapa variation och dynamik i ditt rum. Du kan välja mellan kvadratiska, rektangulära, runda eller andra former av kuddar. Ett tips är att blanda olika former för att bryta upp det raka och symmetriska i din soffa eller säng. Du kan också välja kuddar med olika detaljer som fransar, tofsar, knappar eller dragkedjor för att ge dina kuddar mer personlighet.


Antalet dekorativa kuddar du behöver beror på storleken på din soffa eller säng och hur mycket plats du vill ha kvar för att sitta eller ligga. Ett tips är att inte ha för många eller för få kuddar, utan att hitta en lagom balans mellan tomrum och fyllnad. Du kan också gruppera dina kuddar i olika höjder och formationer för att skapa rörelse och rytm i ditt rum.