Arbetsstolar

2 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
  1. Skrivbordsstol Alaric

    Från 1 200,00 kr Ordinarie pris 1 760,00 kr
  2. Skrivbordsstol Alistair

    Från 1 280,00 kr Ordinarie pris 1 760,00 kr

2 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
Kontorsstol

För att få mest komfort när du arbetar måste du ha rätt möbler. En ergonomisk kontorsstol är ett fantastiskt sätt att både lyfta ditt kontor och skapa extra komfort under din arbetsdag.

Att tänka på när man ska köpa en kontorsstol

När du väljer rätt kontorsstol är det alltid ett smart val att gå för komfort. Ryggstöd, höjdjusterbarhet och material är funktioner som påverkar hur en stol känns. Trots att komforten är så viktig, glöm inte bort stilen. Om du behöver hjälp med att hitta den perfekta kontorsstolen för dig, ta en titt på vår guide nedan.

Funktioner

Det finns många typer av kontorsstolar, men när vi talar om dessa stolar finns det lika många skillnader mellan stolar som mellan funktionerna. Det finns funktioner som kan hjälpa till med komfort, ergonomi och utseende.
Höjdjustering: Parametern för vilken kontorsstol som har höjdjusteringen som låter dig ändra hur högt från golvet stolen sitter. Detta kan ha stora fördelar för hur bekväm du känner dig när du sitter i din stol eftersom alla är olika. Om du bestämmer dig för att inte ta en stol med den här funktionen, se till att veta hur högt du vill att sätet ska vara innan du köper så att du får det bästa alternativet för dig.
Lutningsmekanism: Det är utmärkt för människor som ofta behöver byta position i sina stolar för att hålla sig bekväma. Det ger dig också mycket mer möjlighet för hur du använder din stol.

Ländryggsstöd: För kontorsstolar med mycket stöd så vill du ha en stol med stort stöd för ländryggen. Det hjälper till att stödja din nedre rygg vilket innebär att du ska kunna sitta bekvämare, under en längre tid.