Kontinentalsängar

3 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
  1. Komplett Kontinentalsängspaket Melinda 160-180

    Från 7 790,00 kr
  2. Komplett Kontinentalsängspaket Karleen 160-180 med förvaring

    Från 11 200,00 kr
  3. Komplett Kontinentalsängspaket Forsberg 90x200 cm med förvaring

    Från 5 900,00 kr

3 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
Kontinentalsängar

Om du inte vill ställa din knarriga madrass på det smutsiga golvet måste du skaffa en resårbotten och madrass. Resårbotten är en viktig del av alla kompletta sängdelar som erbjuder ytterligare stöd åt dig. Oavsett om du är intresserad av en enkel resårbottendesign för att komplettera din king size-madrass, eller en innovativ vikbar resårbotten som är lätt att flytta mellan trånga korridorer.

Ge din madrass rätt stöd. Resårbotten och en madrass ger din säng ett långvarigt, bra stöd och säkerställer att din säng har en lång, hälsosam livslängd. Resårbotten hjälper också till att ge ditt rum ett bättre utseende när det kombineras med en vacker sänggavel. De dagarna då din madrass är på golvet, de dagarna är långt borta!

Uppgradera din sovrumsinredning. Det handlar inte bara om stöd för din madrass. Resårbotten i madrassen kan ändra utseendet på hela sovrummet genom att ge din säng ett fylligare, ståtligare utseende. Nu är din queen-size madrass verkligen lämplig för en drottning! Allt du behöver göra är att hitta den resårbotten eller madrass som är bäst för din säng. Något så enkelt som lamellbotten kan vara allt du behöver för att ha din madrass på. Med en madrass på en lamellbotten eller kanske till och med på en resårbotten, så kan allt kopplas ihop och smälta in med din madrass och sänggavel.