Soffbord

6 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
 1. Runt soffbord Albion

  Från 3 770,00 kr
 2. Soffbord Barnaby

  Från 1 790,00 kr Ordinarie pris 3 590,00 kr
 3. Soffbord Buck

  Från 4 600,00 kr Ordinarie pris 9 190,00 kr
 4. Soffbord Brye

  Från 3 330,00 kr Ordinarie pris 6 650,00 kr
 5. Soffbord Bobb

  Från 1 150,00 kr Ordinarie pris 2 310,00 kr
 6. Soffbord Bary

  Från 1 380,00 kr Ordinarie pris 2 760,00 kr

6 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Soffbord

Soffbordet är en av de mest underskattade vardagsrumsmöblerna som man känner till. Alla tror att de kan leva utan ett soffbord tills de behöver en plats att sätta fötterna på eller sätta sin dryck på. Soffbord kan ha dussintals fantastiska mönster, inklusive klassiska soffbord i trä, supermoderna soffbord i krom och glas och allt däremellan. Från unika triangulära soffbord till eleganta svarta och krom soffbord. Välgjorda soffbord är snygga men ändå funktionella med tillräckligt med utrymme och styrka för att stå emot även de mer krävande användning.

Hitta ett soffbord som passar ditt utrymme

När du väljer ett soffbord är formen det första du vill bestämma. Runda bord är perfekta för att hålla alla i rummet inom räckhåll. Rektangulära soffbord är det bästa alternativet för soffor, medan icke-traditionella former som ovala eller trekantiga soffbord fungerar bra med alla typer av sittplatser.

Ett runt och modernt soffbord är ett måste för alla mysiga, kompakta vardagsrum. En rektangulär soffbordstil i en mörk nyans, som ett modernt espressobord, kommer att passa perfekt i ett mer avslappat rum.

Glöm inte storleken! Stora bord är bra för stora rum där du vill balansera proportionerna i utrymmet med lite större möbler. Du kanske till och med vill para ihop soffbord och sidobord om du har plats för båda. Välj ett platsbesparande soffbord i storlek för en lägenhet om du behöver något som passar ett mindre utrymme.