Tv-bänkar

1 Vara

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
  1. TV-bänk & Soffbord set James

    Reducerat pris 11 740,00 kr Ordinarie pris 23 490,00 kr

1 Vara

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
TV-bänk

Den senaste tekniken för att titta på ditt favoritprogram ändras konstant. Den goda nyheten är att en snygg tv-bänk alltid kommer att vara ett tidlöst tillskott till ditt vardagsrum. Rätt TV-bänk kan hjälpa din TV och dess tillbehör att smälta in i resten av din inredning. Utan en TV-bänk kan din teknik sticka ut och se fult ut med resten av dina vardagsrumsmöbler. Med en mängd olika stilar kan du enkelt hitta ett en bänk som passar ditt utrymme.

Hur man väljer rätt TV-bänk

TV-bänkar finns i olika storlekar, så att du kan hitta en som passar perfekt för din apparat. Att använda en TV-bänk som är för stor eller liten för din TV kan se konstigt ut eller till och med utgöra en säkerhetsrisk. Det är därför det är viktigt att känna till måtten på din TV och köpa rätt TV-bänk. TV-storlekar baseras på en diagonal mätning från hörn till hörn. Det betyder att bredden på din TV är inte densamma som den annonserade TV-storleken. Se till att mäta din TV noggrant och sträva efter att TV-bänken ska vara några tum bredare än TV:n.

Inred ditt vardagsrum snyggt

Snygga TV-bänkar är både dekorativa och funktionella. Hitta den perfekta TV-bänken som lyfter ditt rums inredning. Snygga TV-bänkar med metall- och glasdetaljer skulle fungera med en modern designstil. Dessutom finns ett sortiment av traditionella TV-bänkar i olika trämaterial som kompletterar många stilar.