Andromeda Ir-bastu för 2 person Trä glas,trä

11 490,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 10 veckor
Andromeda Ir-bastu för 2 person

Om du vill njuta av en avkopplande och hälsosam bastuupplevelse hemma, är Andromeda Ir-bastu för 2 person det perfekta valet för dig. Denna bastu är tillverkad av högkvalitativt glas och trä, och har en elegant och modern design som passar i alla rum. Bastun har en storlek på 120x105x190cm, och rymmer bekvämt två personer. Bastun är utrustad med infraröda värmare som ger en jämn och behaglig värme, och som har många fördelar för din hälsa och välbefinnande. Infraröd bastu kan hjälpa till att lindra stress, smärta, inflammation, förbättra blodcirkulationen, stärka immunförsvaret, rensa huden och mycket mer.


Andromeda Ir-bastu för 2 person är enkel att montera med hjälp av den medföljande instruktionen. Bastun är också lätt att använda och underhålla, tack vare den digitala kontrollpanelen och det automatiska ventilationssystemet. Bastun har även en inbyggd radio med högtalare, så att du kan lyssna på din favoritmusik medan du bastar. Bastun kommer från NordNova, en ledande tillverkare av bastuprodukter i Norden. Bastun har en garanti på 12 månader, så att du kan känna dig trygg med ditt köp.


Beställ din Andromeda Ir-bastu för 2 person idag, och upplev skillnaden som infraröd bastu kan göra för din kropp och själ!

Leverans Leverans 10 veckor
Materialet glas, trä
Färg Trä
Mått 120x105x190cm
Montering produkt kräver montering
Tillverkare NordNova
Garanti 12 månader
Skriv din egen recension
Du recenserar:Andromeda Ir-bastu för 2 person Trä glas,trä
Ditt betyg