3-sits Soffa

2 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
  1. Modulär soffgrupp Modigliani för 4/5 personer, 5 delar Leverans 2 veckor

    Betyg:
    80%
    Reducerat pris 11 990,00 kr Ordinarie pris 36 500,00 kr
  2. Bäddsoffa Anders Leverans 4 veckor

    Från 11 300,00 kr

2 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
3 sits soffor

Fina möbler skapar en härlig atmosfär i alla rum. Vackert inredda hem har vackra möbler i kombination med unika brytningar som arbetar tillsammans för att skapa sammanhängande stil. Förutom att det ser bra ut så bör ett rum vara bekvämt och inbjudande. Sköna sittplatser är ett utmärkt ställe att luta sig tillbaka och koppla av på, prata med ens gamla vänner eller underhålla gäster på en fest.

Skapa en mysig plats för filmkvällar med familjen med bekväma 3 sits soffor. Använd en tre-sits liggande soffa för att skapa den ultimata familjefilmupplevelsen. Dessa soffor är extremt sköna och har sköna sittplatser. Lägg till söta dekorativa kuddar, mjuka filtar och ett stort soffbord för att kunna ställa en stor skål av popcorn på!

Sätt en modern snurr på ett traditionellt hemmakontor. Tillsätt en stil på ett traditionellt hemmakontor med en linnesoffa med moderna detaljer från mitten av århundradet som har fyrkantiga armar, monokromatisk färg och rena linjer. Knapparna är tidlösa och hjälper till att föra samman det med traditionell inredning. Lägg kuddar i en matchande färg och abstrakt väggkonst för att komplettera inredningen.