Vardagsrum set

3 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
 1. TV-Bänk & Skåp set Thorvid ek Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 4 990,00 kr Ordinarie pris 7 000,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 2. TV-Bänk Soffbord & Skänk set Soren ek Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 5 390,00 kr Ordinarie pris 8 000,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 3. TV-Bänk Soffbord & Skänk set Kelda Trä Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 4 990,00 kr Ordinarie pris 7 000,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

3 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

När du ska köpa ett vardagsrum set så är det viktigt att tänka på att det ska matcha din stil. Det är också viktigt att välja ett set som är bekvämt och hållbart. Det finns många olika typer av vardagsrum set att välja mellan, så här är några tips för att hjälpa dig att hitta det perfekta setet för ditt hem.

 • Stil: Tänk på vilken stil du vill ha och välj seten som passar bäst in i ditt hem. Det finns många olika stilar att välja mellan, såsom modern, klassisk, rustik, retro eller shabby chic.
 • Material: Det finns ett stort utbud av material att välja mellan, såsom trä, metall, läder, tyg eller plast. Tänk på hur ditt vardagsrum ser ut och vilket material som passar bäst in i din stil.
 • Färger: Välj en färg som matchar den övriga inredningen i ditt vardagsrum. Det finns många olika färger att välja mellan, så som ljusa, mörka, neutrala eller färgglada färger.
 • Komfort: Det är viktigt att välja ett set som är bekvämt att sitta i. Se till att det inte blir för stelt och att det är tillräckligt stort för att rymma alla som ska sitta i det.
 • Hållbarhet: Se till att vardagsrum setet är gjort av hållbart material som kan hålla i många år. Titta efter garantier som kan ge dig extra trygghet.

Följ dessa tips och du kommer att hitta det perfekta vardagsrum setet för ditt hem!