Bastu

2 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
  1. Andromeda Ir-bastu för 2 person Trä glas,trä Leverans 10 veckor

    11 490,00 kr

    Dela upp betalningen i 3-36 månader

  2. Yaritza Ir-bastu för 1 person Trä glas,trä Leverans 10 veckor

    8 990,00 kr

    Dela upp betalningen i 3-36 månader

2 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista

Bastu är ett populärt sätt att koppla av och njuta av värmen och ångan. Bastu kan ha många fördelar för hälsan, såsom att förbättra blodcirkulationen, lindra stress, rensa porerna och stärka immunförsvaret. Men hur väljer man rätt bastu för sitt hem eller sin stuga? Här är några saker att tänka på när man ska köpa en bastu.


Det finns olika typer av bastu att välja mellan, beroende på ens preferenser, budget och utrymme. De vanligaste typerna av bastu är:


När man ska köpa en bastu är det också viktigt att tänka på storleken och designen. Man bör välja en bastu som passar ens behov, budget och utrymme. Här är några frågor att ställa sig när man ska välja storlek och design:


För att göra sin bastuupplevelse ännu bättre kan man också köpa olika tillbehör som kompletterar ens bastu. Här är några exempel på tillbehör som kan höja ens njutning:


Bastu är ett fantastiskt sätt att njuta av livet och ta hand om sig själv. Med rätt typ, storlek, design och tillbehör kan man skapa sin egen personliga oas där man kan koppla av och må bra.