Våningssängar

4 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
 1. Våningssäng Narissa med extrasäng madrass och förvaring 180x75cm Leverans 4 veckor

  Från 6 770,00 kr
 2. Våningssäng med madrass och förvaring 180x75cm Marian Leverans 4 veckor

  Från 5 990,00 kr
 3. Våningssäng Esmerelda med madrass och förvaring 180x75cm Leverans 4 veckor

  Från 5 990,00 kr
 4. Våningssäng Gaston med extrasäng madrass och förvaring 180x75cm Leverans 4 veckor

  Betyg:
  100%
  Från 6 770,00 kr

4 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
Våningssängar

Våningssängar är inte bara för barn; de är också lämpliga för vuxna. Eftersom en säng staplar ovanför en annan är de perfekta för rumsdelningar och sovrum som inte har mycket utrymme.

Vem är våningssängar lämpliga för?

Våningssängar är lämpliga för alla åldrar över 4 år. I reglerna anges dock att barn under 6 år endast ska använda bottenvåningen. Om dina små är yngre är det bäst att välja barnsängar eller barnsäng istället.

Vilka olika typer av våningssängar finns tillgängliga?

Våningssängar finns i en rad olika stilar, färger och mönster. De fungerar ofta som enheter för flera ändamål som innehåller lådor, förvaringsmöjligheter och trappor.
Standard våningssäng - Två sängar, där den ena staplas ovanpå den andra för att spara plats i små sovrum.

Våningssängar i trä - Varma, hemtrevliga och ofta till otroligt prisvärda trävåningssängar är ett perfekt val oavsett vad du behöver.

• Våningssängar i metall - Stabil, lätta att rengöra och långvariga våningssängar i metall är utmärkta för en rad olika rumsstilar.
• Våningssängar med förvaring - Förutom att ha två sängar, erbjuder vissa våningssängar skåputrymme som ett annat sätt att spara utrymme i ett litet rum.
• Våningssängar med trappor - I stället för en stege, kommer vissa våningssängar med trappor som erbjuder ett knäppt alternativ som vissa tycker är lättare att klättra upp för.
• Våningssängar med hyllor - Vanligtvis utformade så att hyllorna sitter mot en vägg som ger enkel åtkomst och ett säkert utrymme för böcker, lampor och ömtåliga saker.
• Våningssängar med lådor - Lådor sitter vanligtvis under den nedre våningssängen för att ge extra förvaringsutrymme för sängkläder, kläder eller leksaker.