Vinställ

Artiklar 1-12 av 36

Fallande ordning
Sida
Visa som Rutnät Lista
 1. Vinställ Craggy Leverans 1 vecka

  Från 570,00 kr Ordinarie pris 1 254,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 2. Vinställ Normanno Leverans 10 veckor

  Från 240,00 kr Ordinarie pris 407,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 3. Vinställ Antonelli Leverans 10 veckor

  Från 290,00 kr Ordinarie pris 638,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 4. Vinställ Montelena brun Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 616,00 kr Ordinarie pris 1 243,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 5. Vinställ Rosato röd Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 979,00 kr Ordinarie pris 1 958,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 6. Vinställ Jermann röd Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 319,00 kr Ordinarie pris 638,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 7. Vinställ Ravines röd Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 1 760,00 kr Ordinarie pris 3 509,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 8. Vinställ Elvio brun Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 363,00 kr Ordinarie pris 737,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 9. Vinställ Altamira guld Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 1 188,00 kr Ordinarie pris 2 365,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 10. Vinställ Amayna Trä Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 682,00 kr Ordinarie pris 1 353,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 11. Vinställ Silva brun Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 2 563,00 kr Ordinarie pris 5 115,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 12. Vinställ Torbreck guld Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 902,00 kr Ordinarie pris 1 804,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

Artiklar 1-12 av 36

Fallande ordning
Sida
Visa som Rutnät Lista

Vinställ är ett perfekt sätt att förvara och visa upp dina viner och flaskor på ett både praktiskt och snyggt sätt. Det finns många olika typer av vinställ att välja mellan, beroende på hur många flaskor du har, hur mycket plats du har och vilken stil du föredrar. Här är några tips på vad du kan tänka på när du ska välja vinställ.


En av de viktigaste sakerna att tänka på när du väljer vinställ är hur flaskorna ska förvaras. Om du har vinflaskor med naturkork är det bäst att förvara dem liggande, så att korken hålls fuktig och inte torkar ut. Detta förhindrar att luft kommer in i flaskan och förstör vinet. Om du har vinflaskor med skruvkork eller plastkork kan du förvara dem stående utan problem.


Liggande vinställ är oftast mer platsbesparande än stående, eftersom de kan staplas på varandra eller hängas på väggen. Stående vinställ kan vara mer dekorativa och lättare att komma åt flaskorna, men de tar upp mer yta på golvet eller bänken.


Det finns vinställ i många olika material, som trä, metall, plast eller glas. Valet av material beror främst på din personliga smak och din inredningsstil, men det kan också ha betydelse för hur länge vinstället håller och hur lätt det är att rengöra.


Trä är ett klassiskt och naturligt material som passar i många hem. Trävinställ finns i olika färger och former, och de kan ge en rustik eller elegant känsla beroende på designen. Trävinställ är oftast stabila och hållbara, men de kan vara känsliga för fukt och temperaturväxlingar.


Metall är ett modernt och stilrent material som ger en industriell eller minimalistisk look. Metallvinställ finns i olika nyanser och former, och de kan vara väldigt eleganta och originella. Metallvinställ är oftast lätta och slitstarka, men de kan vara kalla och hårda att ta i.


Plast är ett billigt och praktiskt material som finns i många färger och mönster. Plastvinställ kan vara roliga och lekfulla, eller diskreta och enkla. Plastvinställ är oftast lätta och flexibla, men de kan vara svaga och sköra.


Glas är ett lyxigt och exklusivt material som ger en sofistikerad och modern touch. Glasvinställ kan vara väldigt vackra och eleganta, eller innovativa och kreativa. Glasvinställ är oftast tunga och stabila, men de kan vara ömtåliga och svåra att rengöra.


En annan sak att tänka på när du väljer vinställ är hur många flaskor du vill förvara. Det beror dels på hur mycket vin du brukar köpa hem, dels på hur mycket plats du har tillgänglig. Om du har en stor samling av vinflaskor kan det vara bra att välja ett stort vinställ som rymmer många flaskor, eller flera mindre vinställ som du kan kombinera efter behov. Om du bara har några få flaskor kan det räcka med ett litet vinställ som inte tar upp så mycket plats.


Det finns vinställ som rymmer allt från några få flaskor till flera hundra flaskor. Vissa vinställ är fasta i storleken, medan andra är modulära eller påbyggnadsbara så att du kan anpassa dem efter ditt utrymme och dina behov.


Slutligen är det bra att tänka på var du vill placera ditt vinställ. Det beror dels på var du har plats, dels på var ditt vin mår bäst. Om du har en vinkällare är det givetvis perfekt att ha ditt vinställ där, eftersom det brukar vara mörkt, svalt och fuktigt där. Om du inte har en vinkällare kan du försöka hitta en plats som är så lik en vinkällare som möjligt.


Det bästa är att undvika platser som är ljusa, varma eller torra, eftersom det kan skada vinet. Det innebär att du bör undvika fönsterbrädan, elementet eller diskmaskinen. Du bör också undvika platser som utsätts för vibrationer eller starka dofter, eftersom det kan störa vinets mognad.


Om du vill ha ditt vinställ i köket eller vardagsrummet kan det vara bra att välja ett som passar in med din inredning och ger en trevlig atmosfär. Du kan också välja ett som har andra funktioner än bara förvaring, till exempel ett som fungerar som serveringsbord eller bokhylla.