Skrivbord

Artiklar 1-12 av 61

Fallande ordning
Sida
Visa som Rutnät Lista
 1. Sidobord Jovana Leverans 1 vecka

  Betyg:
  100%
  Från 7 689,00 kr Ordinarie pris 9 515,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 2. Bord Estetica Leverans 1-2 veckor

  4 959,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 3. Bord CharmHouse Leverans 1-2 veckor

  3 132,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 4. Bord Solare Leverans 1-2 veckor

  2 929,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 5. Bord Venecia Leverans 1-2 veckor

  4 379,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 6. Skrivbord Riva vit Leverans 1-2 veckor

  2 233,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 7. Skrivbord Marcel vit Leverans 1-2 veckor

  3 410,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 8. Skrivbord Alard vit Leverans 1-2 veckor

  3 025,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 9. Elskrivbord Konrad Höj- Och Sänkbart Skrivbord Med Minnesfunktion 160x60cm spånskiva,metall Leverans 10 veckor

  Från 2 690,00 kr Ordinarie pris 5 500,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 10. Elskrivbord Gustav höj- och sänkbart skrivbord med minnesfunktion 120x60cm spånskiva,metall Leverans 10 veckor

  Från 2 290,00 kr Ordinarie pris 4 990,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 11. Sidobord Domenica Leverans 10 veckor

  Från 3 260,00 kr Ordinarie pris 7 161,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 12. Sidobord Severina guld Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 2 684,00 kr Ordinarie pris 5 357,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

Artiklar 1-12 av 61

Fallande ordning
Sida
Visa som Rutnät Lista

Skrivbord är en viktig del av din arbetsplats, oavsett om du jobbar hemma eller på kontoret. Ett bra skrivbord ger dig gott om utrymme för din dator, dina papper och dina andra tillbehör. Det hjälper dig också att sitta bekvämt och ergonomiskt under hela arbetsdagen.


Men hur väljer du rätt skrivbord för dina behov? Det finns många olika typer, storlekar, färger och material att välja mellan. Här är några tips som kan hjälpa dig att hitta det perfekta skrivbordet för dig.


Det första du bör tänka på är hur mycket plats du har tillgänglig för ditt skrivbord. Mät utrymmet där du vill placera skrivbordet och se till att det finns tillräckligt med utrymme runt om för att kunna röra dig fritt. Du bör också tänka på hur mycket arbetsyta du behöver på skrivbordet. Om du har en stor dator eller flera skärmar kan du behöva ett bredare skrivbord. Om du har många papper eller andra saker som du vill ha nära till hands kan du behöva ett djupare skrivbord.


En tumregel är att ett skrivbord bör ha en skiva som mäter 75x120-150 cm. Arbetshöjden bör vara ca 75 cm, något lägre för datorarbete[^3^]. Om du vill ha mer flexibilitet kan du välja ett höj- och sänkbart skrivbord som låter dig växla mellan att sitta och stå under dagen. Det kan vara bra för din hälsa och din produktivitet.


När du har bestämt dig för storleken på ditt skrivbord kan du börja titta på olika stilar och designs. Det finns skrivbord som passar alla smaker och inredningar, från klassiska till moderna, från minimalistiska till rustika. Du kan välja ett skrivbord som matchar din övriga möbler eller som sticker ut som ett blickfång.


Du kan också välja ett skrivbord som har olika funktioner och förvaringsmöjligheter. Till exempel kan du välja ett hörnskrivbord som utnyttjar utrymmet i ett hörn, ett datorbord som har plats för din dator och dina sladdar, eller ett sekretärskrivbord som har lådor och luckor där du kan gömma undan dina saker när du inte använder dem.


Det sista du bör tänka på är vilket material du vill ha på ditt skrivbord. Det finns många olika material att välja mellan, såsom trä, metall, glas, plast eller laminat. Varje material har sina fördelar och nackdelar när det gäller hållbarhet, utseende och underhåll.


Trä är ett populärt material som ger en varm och naturlig känsla till ditt skrivbord. Det finns många olika träslag och färger att välja mellan, såsom ek, björk, valnöt eller ask. Trä är också ett hållbart material som åldras vackert med tiden. Nackdelen med trä är att det kan repas eller fläckas om man inte är försiktig.


Metall är ett annat vanligt material som ger en modern och industriell look till ditt skrivbord. Det finns många olika metaller och finishar att välja mellan, såsom stål, aluminium, krom eller mässing. Metall är också ett starkt och stabilt material som tål mycket slitage. Nackdelen med metall är att det kan vara kallt och hårt att röra vid eller att det kan rosta om det utsätts för fukt.


Glas är ett elegant och stilrent material som ger en luftig och rymlig känsla till ditt skrivbord. Det finns många olika former och färger att välja mellan, såsom rektangulärt, ovalt eller svart glas. Glas är också ett lättskött material som är enkelt att torka av med en trasa. Nackdelen med glas är att det kan spricka eller gå sönder om man tappar något tungt på det eller att det kan bli repigt om man inte använder underlägg.


Plast eller laminat är billiga och praktiska material som ger en färgglad och lekfull touch till ditt skrivbord. Det finns många olika mönster och nyanser att välja mellan, såsom vit, grå eller rosa plast eller laminat som imiterar trä eller marmor. Plast eller laminat är också lätta material som är enkla att flytta runt eller byta ut. Nackdelen med plast eller laminat är att de kan se billiga eller slitna ut efter en tid eller att de kan blekna i solen.


Ett skrivbord är en viktig möbel för din arbetsplats, oavsett om du jobbar hemma eller på kontoret. För att hitta det perfekta skrivbordet för dig bör du tänka på följande saker:


Hoppas att dessa tips har varit till hjälp för dig när du ska köpa ditt nya skrivbord!