Ställbara sängar

2 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
  1. Ställbar Säng Komplett Sängpaket Sorina 160-180 Leverans 4 veckor

    Från 29 000,00 kr

    Dela upp betalningen i 3-36 månader

  2. Ställbar Säng Komplett Sängpaket Astrid 160-180 Leverans 4 veckor

    Från 26 000,00 kr

    Dela upp betalningen i 3-36 månader

2 Varor

Fallande ordning
Visa som Rutnät Lista
Ställbara sängar (justerbara sängar)

Justerbara sängar säkerställer att det är enkelt att komma upp och ur sängen, och att tiden i sängen är så bekväm som möjligt. Du kan enkelt styra en justerbar säng med enkla knappar som visar vilken del av sängen som ska röra sig.

Justerbara sängstorlekar

Du kan välja mellan en liten säng, enkel, liten dubbel, dubbel, kung eller super king size-säng. Det betyder att du kan ha en säng som ger dig oöverträffad komfort under många år framöver, oavsett hur stort ditt rum är.

Några av de bredare sängbottnar som passar två personer har sängen uppdelad i två separata madrasser. Detta gör att du kan styra ena sidan oberoende av den andra. Så om du har en partner med ryggsmärtor eller rörelseproblem kan de anpassa sin sida till deras komfortpreferens medan du sover gott.

Fördelar med justerbara sängar

Att sova i en liten lutning med upphöjda knän stöder ryggrads naturliga kurva, lindrar tryckpunkter och håller musklerna avslappnade. Livet under senare år kan också förbättras med justerbara sängar för äldre. Med tiden kan våra muskler bli stela eller svaga och många människor kämpar för att komma upp ur sängen. En justerbar säng kan få dig att sitta upp, så att du enkelt kan svänga benen från sängens sida utan att behöva dra dig upp.

Justerbara madrasser

Madrasserna på dessa sängar består antingen av fickfjädrar eller elastiskt skum, som båda är bra madrasser för människor som lider av ledvärk. I fickfjädermadrasser är varje fjäder i sin egen påse och fungerar enskilt för att reagera på din kroppsform. Dessa madrasser sprider jämt ut din vikt, vilket minskar trycket på lederna och ger utmärkt stöd.

Madrasser med elastiskt skum formar sig efter kroppens form så att det känns som att du sover på ett moln. Dessa är perfekta för dem som behöver mindre stöd för ryggproblem, men ändå behöver en justerbar säng för att kunna röra sig.