Trädgård

Artiklar 1-12 av 83

Fallande ordning
Sida
Visa som Rutnät Lista
 1. Blomkruka Wanda harts Leverans 1 vecka

  Från 190,00 kr Ordinarie pris 370,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 2. Blomkruka Darcy harts Leverans 10 veckor

  Från 240,00 kr Ordinarie pris 470,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 3. Blomkruka Selma grå betong Leverans 10 veckor

  Från 580,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 4. Blomkruka Missy harts Leverans 10 veckor

  Från 340,00 kr Ordinarie pris 670,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 5. Blomkruka Isadora harts Leverans 10 veckor

  Från 420,00 kr Ordinarie pris 840,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 6. Blomkruka Carlotta harts Leverans 10 veckor

  Från 350,00 kr Ordinarie pris 700,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 7. Blomkruka Calantha grå lera Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 1 280,00 kr Ordinarie pris 2 550,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 8. Blomkruka Begonia grå lera Leverans 10 veckor

  Reducerat pris 1 280,00 kr Ordinarie pris 2 550,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 9. Blomkruka Freesia vit betong Leverans 10 veckor

  Från 830,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 10. Blomkruka Calytrix vit betong Leverans 10 veckor

  Från 760,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 11. Blomkruka Betony Trä trä Leverans 10 veckor

  Från 1 400,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

 12. Blomkruka Azami Trä trä Leverans 10 veckor

  Från 370,00 kr

  Dela upp betalningen i 3-36 månader

Artiklar 1-12 av 83

Fallande ordning
Sida
Visa som Rutnät Lista

Trädgården är en plats där man kan njuta av naturen, odla växter och blommor, umgås med familj och vänner eller bara koppla av. Men för att få ut det mesta av sin trädgård behöver man också ha rätt utrustning och tillbehör. Här är några tips på vad man kan tänka på när man ska välja trädgårdsprodukter.


Trädgårdsmöbler är ett måste för den som vill sitta bekvämt och njuta av sin trädgård. Det finns många olika typer av trädgårdsmöbler att välja mellan, beroende på smak, budget och utrymme. Några vanliga material är trä, metall, plast och rotting. Trä är ett naturligt och vackert material som passar bra i de flesta trädgårdar, men det kräver också mer underhåll och skydd mot väder och vind. Metall är ett hållbart och stabilt material som kan ge en modern känsla till trädgården, men det kan också bli varmt i solen och rosta om det inte behandlas. Plast är ett billigt och praktiskt material som är lätt att rengöra och flytta runt, men det kan också blekna och spricka efter några år. Rotting är ett populärt material för trädgårdsmöbler som ger en mysig och lantlig stil till trädgården, men det är också känsligt för fukt och mögel om det inte sköts om ordentligt.


När man väljer trädgårdsmöbler bör man också tänka på komfort, funktion och storlek. Man bör välja möbler som passar till det man vill göra i trädgården, till exempel äta, läsa eller sola. Man bör också välja möbler som passar till det utrymme man har tillgängligt, så att det inte blir för trångt eller tomt. Man bör också välja möbler som har bra kvalitet, hållbarhet och design, så att de håller länge och ser bra ut.


Trädgårdsredskap är viktiga för den som vill sköta om sin trädgård på ett bra sätt. Det finns många olika typer av trädgårdsredskap att välja mellan, beroende på vad man vill göra i sin trädgård. Några grundläggande redskap som är bra att ha är spade, grep, sekatör, sax, räfsa, vattenkanna och slang. Spade och grep är bra för att gräva, plantera och luckra upp jorden. Sekatör och sax är bra för att klippa och beskära växter och grenar. Räfsa är bra för att samla ihop löv, gräs och annat skräp från marken. Vattenkanna och slang är bra för att vattna växterna när det behövs.


När man väljer trädgårdsredskap bör man också tänka på ergonomi, kvalitet och säkerhet. Man bör välja redskap som har bra grepp, vikt och längd, så att de är bekväma att använda och inte orsakar onödig belastning på kroppen. Man bör också välja redskap som har bra material, konstruktion och skärpa, så att de fungerar bra och håller länge. Man bör också välja redskap som har bra skydd, låsning och förvaring, så att de inte skadar sig själva eller andra när de inte används.


Trädgårdsbelysning är ett sätt att skapa stämning, säkerhet och praktiskitet i sin trädgård. Det finns många olika typer av trädgårdsbelysning att välja mellan, beroende på vad man vill uppnå med sin belysning. Några vanliga typer av trädgårdsbelysning är solcellslampor, LED-lampor, spotlights, ljusslingor och lyktor. Solcellslampor är ett miljövänligt och energisnålt alternativ som laddas upp av solen på dagen och lyser upp på natten. LED-lampor är ett modernt och effektivt alternativ som har lång livslängd och låg energiförbrukning. Spotlights är ett kraftfullt och riktat alternativ som kan användas för att belysa specifika objekt eller områden i trädgården. Ljusslingor är ett dekorativt och mysigt alternativ som kan användas för att skapa en festlig eller romantisk atmosfär i trädgården. Lyktor är ett klassiskt och stämningsfullt alternativ som kan användas för att skapa en varm eller orientalisk känsla i trädgården.


När man väljer trädgårdsbelysning bör man också tänka på placering, ljusstyrka och stil. Man bör välja belysning som passar till det man vill belysa i sin trädgård, till exempel växter, gångar eller uteplatsen. Man bör också välja belysning som har lagom ljusstyrka för sitt syfte, så att det inte blir för mörkt eller bländande. Man bör också välja belysning som har en stil som matchar sin trädgård eller personlighet, så att det blir harmoniskt och trevligt.