Badrum Set Agnetta inkl. Handfat och Vattenlås med LED-belysning spånskiva

SKU
ADRKCARLO
Från 4 600,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 4 veckor
Badrum Set Agnetta inkl. Handfat och Vattenlås med LED-belysning

Om du vill ha ett modernt och elegant badrum set som passar in i alla badrum, är Agnetta det perfekta valet för dig. Agnetta är ett komplett badrum set som består av en sängram med LED-belysning, ett handfat med vattenlås och ett spegelskåp med hyllor. Alla delar är tillverkade av högkvalitativ spånskiva i EU och har en vit finish som ger en fräsch och ren känsla.


Sängramen har en praktisk LED-belysning som ger ett behagligt ljus i badrummet och skapar en mysig atmosfär. Handfatet är inkluderat i priset och har ett vattenlås som förhindrar dålig lukt och läckage. Kranen är inte inkluderad i priset, men du kan välja en som passar din smak och stil. Spegelskåpet har ett stort spegelglas och flera hyllor där du kan förvara dina badrumsartiklar på ett organiserat sätt.


Agnetta är ett badrum set som kräver montering, men det är enkelt att göra med hjälp av den medföljande manualen. Du får också 12 månaders garanti på ramen, så du kan känna dig trygg med ditt köp. Agnetta är ett badrum set som kombinerar funktion och design på ett smart sätt och ger dig ett drömbadrum som du kommer att älska.

Leverans Leverans 4 veckor
Stil modern
Materialet spånskiva
Sängram material spånskiva
Handfat ingår i priset
Handfat sifon ingår i priset
Kran ingår inte i priset
Belysning ingår i priset
Mått 30x27x103cm, 49x32x38cm, 50x50x13cm
Montering produkt kräver montering
Garanti 12 månader för ram
Tillverkare LuxCasa
Tillverkad i EU
Skriv din egen recension
Du recenserar:Badrum Set Agnetta inkl. Handfat och Vattenlås med LED-belysning spånskiva
Ditt betyg