Hörnbäddsoffa Einar med förvaring tyg

SKU
KNXYORK
Från 9 450,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 4 veckor
Hörnbäddsoffa Einar med förvaring

Hörnbäddsoffa Einar är en perfekt lösning för dig som vill ha en bekväm och praktisk soffa i ditt vardagsrum. Den har en rymlig förvaringsutrymme under sitsen, där du kan förvara kuddar, täcken eller andra saker. Du kan enkelt göra om soffan till en stor och skön säng när du får gäster eller vill ta en tupplur.


Soffan är tillverkad av högkvalitativt tyg som är slitstarkt och lättskött. Sängramen är gjord av massivt trä och spånskiva, som ger stabilitet och hållbarhet. Soffan har sicksackfjädrar i stål, som ger god komfort och stöd. Soffan är handgjord inom EU av tillverkaren LuxCasa, som erbjuder 12 månaders garanti för ramen.


Hörnbäddsoffan Einar har ett modernt och elegant utseende, som passar in i de flesta inredningsstilar. Den har en neutral grå färg, som är lätt att matcha med andra färger och mönster. Soffan har en L-formad design, som gör den idealisk för hörnplacering. Soffans yttre mått är 285x178 cm, vilket ger gott om plats för flera personer att sitta eller ligga på.


Beställ din hörnbäddsoffa Einar idag och njut av en multifunktionell möbel som ger dig både komfort och stil i ditt hem!

Leverans Leverans 4 veckor
Materialet tyg
Sängram material massivt trä, spånskiva
Fjäder sicksack, stål
Yttre mått 285x178cm
Montering levereras sammansatta
Garanti 12 månader för ram
Tillverkad handgjorda inom EU
Tillverkare LuxCasa
Skriv din egen recension
Du recenserar:Hörnbäddsoffa Einar med förvaring tyg
Ditt betyg

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!