Lådhurts Mia

SKU
GZ5548
-73%
Från 1 460,00 kr Ordinarie pris 5 500,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 10 veckor
Lådhurts Mia

Välkommen till ForrestDecor, ett välkänt namn när det gäller toppkvalitativa möbler. Upptäck vårt senaste tillskott: Lådhurts Mia. Denna fantastiska lådhurts bjuder på en klassisk stil, perfekt för att ge ditt hem en tidlös charm.


Tillverkad av högkvalitativt MDF-material, kombinerar Lådhurts Mia slitstyrka med en sofistikerad estetik. MDF är känt för sin hållbarhet och förmåga att behålla sin skönhet över tiden, vilket gör den perfekt för hemmets högtrafikerade områden.


Lådhurts Mia har yttre mått på 100x40x90cm, vilket gör den både rymlig och kompakt nog för att passa in i olika utrymmen. Med sina generösa förvaringsutrymmen kan du organisera dina föremål med största effektivitet.


Möjligheten att själv montera denna lådhurts gör att du kan anpassa dess position enligt dina rumsspecifika behov. Observera dock att produkten kräver montering.


Alla våra produkter kommer med en 12 månaders garanti för att du ska känna dig trygg med ditt köp. Vi på ForrestDecor strävar efter kundtillfredsställelse och erbjuder därför en garanti för att försäkra oss om att våra kunder är nöjda med sina köp.

Leverans Leverans 10 veckor
Stil klassisk
Materialet mdf
Yttre mått 100x40x90cm
Montering produkt kräver montering
Garanti 12 månader
Tillverkare ForrestDecor
Skriv din egen recension
Du recenserar:Lådhurts Mia
Ditt betyg