Leksakshylla Winkle multicolor plast

SKU
TYS3988
-50%
Reducerat pris 440,00 kr Ordinarie pris 880,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 10 veckor
Leksakshylla Winkle
Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 440,00 kr

Är du trött på att ha leksaker överallt i hemmet? Vill du ge ditt barn en rolig och praktisk förvaringslösning? Då är leksakshyllan Winkle perfekt för dig!


Leksakshyllan Winkle är en färgglad och lekfull möbel som passar i alla barnrum. Den har fyra stora lådor där du kan organisera och sortera leksakerna efter kategori, färg eller favorit. Lådorna är gjorda av plast som är lätt att rengöra och tålig mot stötar och repor. Lådorna har också handtag som gör det enkelt för barnen att dra ut och in dem.


Leksakshyllan Winkle har ett stabilt och säkert stativ av plast som håller lådorna på plats. Stativet har ett modernt och minimalistiskt design som smälter in i alla miljöer. Stativet har också fyra hjul som gör det möjligt att flytta hyllan dit du vill. Du kan till exempel rulla den till vardagsrummet när barnen vill leka där, eller till hallen när det är dags att städa upp.


Leksakshyllan Winkle är enkel att montera med de medföljande instruktionerna. Du behöver bara fästa stativet och lådorna med skruvar och muttrar. Det tar bara några minuter att få ordning på leksakerna med denna smarta hylla!


Leksakshyllan Winkle är tillverkad av ForrestDecor, ett företag som specialiserar sig på barnmöbler av hög kvalitet. ForrestDecor har ett brett sortiment av produkter som är både funktionella och dekorativa. Med ForrestDecor kan du skapa ett mysigt och inspirerande rum för ditt barn!

Leverans Leverans 10 veckor
Materialet plast
Färg multicolor
Yttre mått 39x24x94cm
Montering produkt kräver montering
Tillverkare ForrestDecor
Skriv din egen recension
Du recenserar:Leksakshylla Winkle multicolor plast
Ditt betyg