Leveransinformation

För att kunna erbjuda ett så brett sortiment som möjligt jobbar vi med flera olika lager, därför kan leveranstiden skilja sig åt mellan olika varor. På varje produkts informationssida hittar du information om den specifika produktens leveranstid. I de fall då du beställer flera produkter kommer dessa att levereras tillsammans och det är den längsta angivna leveranstiden som gäller.

Beräknad leveranstid för produkter som finns i lagret är 1-7 vardagar. Flera av våra möbler är direkt beställningar från fabriken, dvs. vi levererar möbler i den ordning de blir färdiga. Därför är beräknad leveranstid ofta 5-10 veckor (var vänlig se produktbeskrivning). För specielgjorda beställningar är leveranstiden 10-15 veckor. Man skall beställa dessa möbler i god tid.

Vi använder i första hand PostNord, GLS och Schenker för transport av våra leveranser och du kan själv välja transportör och leveransmetod i kassan. Så snart din order har blivit packad så får du ett e-postmeddelande med information om din leverans.

För schenker tracking klicka här, välj referenstyp Booking ID och använd nummer tillhandahållet via e-post.