Leveransinformation

 

För att kunna erbjuda ett så brett sortiment som möjligt jobbar vi med flera olika lager, därför kan leveranstiden skilja sig åt mellan olika varor. På varje produkts informationssida hittar du information om den specifika produktens leveranstid. I de fall då du beställer flera produkter kommer dessa att levereras tillsammans och det är den längsta angivna leveranstiden som gäller.

Lagervara (leverans 1 vecka)

Med "lagervara" avser vi varor som vi normalt har i lager. Beräknad leveranstid för produkter som finns i lagret är 1 vecka. Produkter i fjärrlager har en beräknad leveranstid på 2 veckor.

Beställningsvara (leverans 6-15 veckor)

OBS! På grund av den pågående pandemin kan leveranstiderna tyvärr bli något längre än angivet.

Många av våra varor specialbeställs och tillverkas på beställning. Därför är beräknad leveranstid ofta 6-15 veckor (var vänlig se produktbeskrivning). Man skall beställa dessa möbler i god tid.

Leveranstiden kan skilja mellan olika varumärken, säsonger och leveranssätt. Vänligen notera att alla leveranstider som kommuniceras är ungefärliga, det innebär att leverans kan komma snabbare men även kan ta längre tid än uppskattat. Vi kan aldrig garantera leveranstider då leveranstider i regel är utanför vår kontroll. Vi reserverar oss för eventuella förseningar i produktion från leverantörer som vi inte kan råda över, men vi strävar alltid efter att du som kund skall få dina varor inom det angivna tidsintervallet.

Vi använder i första hand PostNord, GLS och Schenker för transport av våra leveranser och du kan själv välja transportör och leveransmetod i kassan. Så snart din order har blivit packad så får du ett e-postmeddelande med information om din leverans.