Ljusstake Mignon set 5 delar 27x27cm

Från 2 035,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 10 veckor
Ljusstake Mignon set 5 delar

Ljusstake Mignon är ett vackert och elegant set med fem delar som passar perfekt för att skapa en mysig och stämningsfull atmosfär i ditt hem. Ljusstaken är tillverkad av metall och har en fin och diskret design som smälter in i alla inredningsstilar. Du kan placera ljusstaken på ett bord, en hylla eller en fönsterbräda och njuta av det varma och behagliga ljuset som sprider sig i rummet.


Ljusstake Mignon har måtten 27x27cm och är en del av ForrestDecors sortiment av högkvalitativa och hållbara produkter för hemmet. ForrestDecor är ett svenskt företag som har specialiserat sig på att skapa unika och personliga inredningsdetaljer med inspiration från naturen. Med ForrestDecor kan du förvandla ditt hem till en oas av lugn och harmoni.


Beställ ljusstake Mignon idag och ge ditt hem en ny touch av elegans och charm. Ljusstake Mignon är också en perfekt present till någon du tycker om. Passa på att köpa flera set och skapa din egen ljusinstallation med olika färger och former. Ljusstake Mignon är ett måste för alla som älskar att dekorera sitt hem med stil och smak.

Leverans Leverans 10 veckor
Materialet metall
Mått 27x27cm
Tillverkare ForrestDecor
Skriv din egen recension
Du recenserar:Ljusstake Mignon set 5 delar 27x27cm
Ditt betyg