Reklamation och returrättKonsumenten har en lagstadgad rätt att ångra ett distansavtal inom 14 dagar utan särskild anledning. Ångerfristen börjar den dag ni har tagit emot varan. För att utnyttja ångerrätten måste ni meddela oss ert beslut att ångra avtalet tydligt skriftligen via e-post. Vi skickar dig returinstruktioner via e-post så snart vi har mottagit en begäran om annullering av beställningen via vår supporttjänst eller via e-post.

Om den returnerade produkten uppfyller villkoren för 14 dagars retur, återbetalar vi din beställning omedelbart och senast inom 14 dagar. Återbetalningen utförs med samma betalningssätt som ni använde i den ursprungliga transaktionen.

Läs följande villkor för 14 dagars returpolicy:

   • Konsumentkunder har en 14 dagars introduktions- och returrätt, som räknas från den dag kunden har tagit emot varan. När man bekantar sig med produkten får den inte tas i bruk. Montering eller delmontering anses vara att ta produkten i bruk, och därmed upphör returrätten eftersom produkten inte längre kan anses vara ny.
   • Den returnerade produkten måste vara oanvänd och i originalförpackningen. Behåll originalförpackningen tills du har fattat det slutgiltiga beslutet om du accepterar produkten eller vill returnera den.
   • Kunden ansvarar själv för fraktkostnaderna som uppstår vid retur av produkten, vilka bestäms av produktens vikt, volym och avståndet för transporten. Den ursprungliga fraktkostnaden återbetalas inte.
   • Summan betalas till kundens konto inom 14 dagar efter att returen har mottagits.
   • Om produkten har förlorat sitt försäljningsvärde på grund av till exempel kundens slarviga förpackning, eller skador som uppstått under introduktionstiden, är kunden skyldig att ersätta LuxCasa.Se för försäljningspriset på en felfri produkt och prisskillnaden mellan den skadade produkten. I detta fall återbetalas produktens pris minus värdeminskningen. Värdeminskningen fastställs från fall till fall.
   • LuxCasa.Se ansvarar inte för en retur som har gjorts utan att kontakta LuxCasa.Se och utan returinstruktioner. Genom att agera på detta sätt bryter kunden mot avtalsvillkoren, och LuxCasa.Se har rätt att skicka tillbaka de returnerade produkterna till konsumenten på dennes bekostnad och med hänvisning till avtalsbrott avvisa ångerrätten.
   • För en beställning som inte har hämtats ut debiterar vi automatiskt leverans-, retur- och hanteringsavgifter i samband med återbetalningen av betalningen.
   • Observera att en beställning som inte har hämtats inte är en retur enligt konsumentköplagen. Köp gjorda av företag är ett undantag från 14 dagars returrätt. Konsumentköplagen gäller inte för affärer mellan företag.