Snooker Hopfällbart bordsfotboll + tillbehör svart

SKU
SC-T013
3 900,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 10 veckor
Snooker Hopfällbart bordsfotboll + tillbehör

Snooker Hopfällbart Bordsfotboll + tillbehör


Flytta fotbollsfesten inomhus med detta set från ForrestDecor! Perfekt för hemmaunderhållning eller som en oväntad överraskning vid en fest. Detta hopfällbara snookerbordsfotboll set kommer i en elegant svart färg och är tillverkat av hållbar mdf och PVC för att garantera hållbarhet.


Måtten på 121x61x81cm gör det tillräckligt stort för att dra iväg roliga skott men tillräckligt kompakt för att passa in i de mindre rummen. Det är en perfekt kombination av både storlek och spelbarhet. Få allt i en box! Förutom själva bordet, innehåller detta set tillbehör som behövs för att starta spelet direkt.


22 st fotbollsspelare fördelade i formationen 1-2-5-3 är redo att göra sina bästa fotbolls tricks. Det medföljer även 2st bollar och 6.4st wing bolts för montering. Observera att detta produkt kräver montering, men det är en enkel uppgift och du kan snart njuta av spelet.


Och när spelet är över viker du bara undan bordet och sparar plats. Så vad väntar du på? Gör varje tillfälle underhållande med detta funktionsrika snookerbordsfotboll set!

Leverans Leverans 10 veckor
Materialet mdf, PVC
Färg svart
Mått 121x61x81cm
Kvantitet 6.4pcs wing bolts, 22pcs players, 1-2-5-3 style of players, 2pcs ball includes
Montering produkt kräver montering
Tillverkare ForrestDecor
Skriv din egen recension
Du recenserar:Snooker Hopfällbart bordsfotboll + tillbehör svart
Ditt betyg