TV-Bänk Soffbord & Skänk set Kelda Trä

-29%
Reducerat pris 4 990,00 kr Ordinarie pris 7 000,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 10 veckor
TV-Bänk Soffbord & Skänk set Kelda
Lägsta pris de senaste 30 dagarna: 4 990,00 kr

Om du letar efter ett modernt och praktiskt set av möbler för ditt vardagsrum, då är TV-Bänk Soffbord & Skänk set Kelda från ForrestDecor ett perfekt val för dig. Detta set består av en TV-bänk, ett soffbord och en skänk i en snygg träfärg som passar till många olika inredningsstilar.


TV-bänken har två skåp och två hyllor där du kan förvara dina medieenheter, spelkonsoler och andra tillbehör. Soffbordet har en rymlig yta för att ställa dina drycker, snacks och dekorationer. Skänken har tre lådor och tre skåp där du kan organisera dina böcker, tidningar och andra saker. Alla möblerna är tillverkade av högkvalitativ spånskiva som är hållbar och lätt att rengöra.


Detta set kräver montering, men du behöver inte oroa dig för det. Du får en tydlig instruktion och alla nödvändiga verktyg med i paketet. Dessutom har du 12 månaders garanti på alla möblerna, så du kan känna dig trygg med ditt köp.


Beställ TV-Bänk Soffbord & Skänk set Kelda idag och ge ditt vardagsrum ett lyft med dessa eleganta och funktionella möbler.

Leverans Leverans 10 veckor
Stil modern
Materialet spånskiva
Färg Trä
Belysning ingår inte i priset
Yttre mått TV-Bänk: 150x40x42cm Soffbord: 122x60x38cm Skänk: 90x78x42cm
Montering produkt kräver montering
Garanti 12 månader
Tillverkare ForrestDecor
Skriv din egen recension
Du recenserar:TV-Bänk Soffbord & Skänk set Kelda Trä
Ditt betyg

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!