Ancona U Hörnsoffa äkta läder på sitt- och kontaktytor svart-vit

22 900,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 10 veckor
Ancona U Hörnsoffa

Om du letar efter en soffa som kombinerar stil, komfort och kvalitet, är Ancona U Hörnsoffa det perfekta valet för dig. Denna soffa har en modern design med en elegant svart-vit färgkombination som passar in i alla hem. Soffan är tillverkad av äkta läder på sitt- och kontaktytor, vilket ger den en mjuk och behaglig känsla. Sängramen är gjord av massivt trä och mdf, vilket gör den stabil och hållbar. Soffan har också sicksackfjädrar i stål som ger den extra stöd och komfort.


Ancona U Hörnsoffa är en hörnsoffa som ger dig gott om plats att sitta eller ligga på. Soffan har en total yttre mått på 360x265x90cm, vilket gör den rymlig och inbjudande. Soffan levereras sammansatta, så du behöver inte oroa dig för monteringen. Du får också en 24 månaders garanti för ramen, så du kan känna dig trygg med ditt köp.


Ancona U Hörnsoffa är inte bara en soffa, utan ett konstverk. Soffan är handgjord inom EU av tillverkaren LuxCasa, som är kända för sin höga kvalitet och stil. Med denna soffa får du en unik och exklusiv möbel som kommer att imponera på alla som besöker ditt hem.


Beställ din Ancona U Hörnsoffa idag och njut av den moderna och lyxiga soffan i äkta läder!

Leverans Leverans 10 veckor
Stil modern
Materialet äkta läder på sitt- och kontaktytor
Sängram material massivt trä, mdf
Fjäder sicksack, stål
Färg svart-vit
Yttre mått 360x265x90cm
Montering levereras sammansatta
Garanti 24 månader för ram
Tillverkad handgjorda inom EU
Tillverkare LuxCasa
Skriv din egen recension
Du recenserar:Ancona U Hörnsoffa äkta läder på sitt- och kontaktytor svart-vit
Ditt betyg

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!