Barnvagn 3-in-1 ElmaPram Boston

Betyg:
96%
-20%
Från 3 990,00 kr Ordinarie pris 5 000,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 1-2 veckor
Barnvagn 3-in-1 ElmaPram Boston

Elmapram Boston kombivagn är en kvalitativ och mångsidig vagn som passar ditt barn från födseln. Vagnen består av tre delar: liggdel, sittdel och babyskydd. Du kan byta delar enkelt med hjälp av fästsystemet på chassit och anpassa vagnen till olika behov.

Liggdelen är rymlig och bekväm för ditt barn. Den är tillverkad av andningsbart och vattenavvisande tyg som skyddar barnet mot regn och vind. Liggdelen har ett avtagbart och justerbart sufflett med fönster och myggnät. Inuti liggdelen finns det en mjuk madrass och säkerhetsbälte. Liggdelens handtag är ergonomiskt och underlättar bärningen.

Sittdelen är vändbar, så du kan montera den antingen framåt- eller bakåtvänd. Sittdelen har fem-punktsbälte som håller barnet säkert på plats. Sittdelens ryggstöd är justerbart i fyra olika lägen, inklusive fullt liggläge. Sittdelen har också ett avtagbart och justerbart sufflett med fönster och myggnät. Sittdelens fotvärme skyddar barnet mot kyla.

Babyskyddet är ECE R44/04-godkänt och passar barn från 0 till 13 kg. Babyskyddet har tre-punktsbälte som är vadderat och justerbart. Babyskyddet har också ett avtagbart sufflett och kuddar för huvudstöd och rygg. Babyskyddets handtag är ergonomiskt och underlättar bärningen.

Vagnens chassi är lätt och stadigt. Chassit har ett justerbart handtag som är klätt med konstläder. Chassit har också en rymlig varukorg där du kan få plats med allt du behöver. Vagnens hjul är luftgummihjul som rullar mjukt på olika underlag. Hjulen har fjädring och låsmekanism på framhjulen. Vagnens chassi är lätt att fälla ihop med en hand.

Elmapram Boston kombivagn är en stiliga och praktiska vagn som ger ditt barn komfort och säkerhet i alla situationer. Vagnen finns tillgänglig i flera olika färger som du kan välja mellan.

Beställ nu Elmapram Boston kombivagn 3 in 1 till ett förmånligt pris från Luxcasa.se-webbutiken!

Till Boston 3 in 1 ingår det sittdel, mjuklift, babyskydd(+750kr), insektsnät, regnskydd, en matchande skötväska som kan fästas på handtaget, en bricka till sittdelen samt ett skötunderlägg som möjliggör hygieniska blöjbyten när ni är på resande fot.

ECE R44/04
EN 1888:2012

Vikt: 8.5 kg

Bredd: 60 cm

Handtaget är dessutom justerbart i höjd och kan ställas in mellan: 70-120 cm

Babyskydd: 2.9 kg

Tillverkade: i EU 

Leverans Leverans 1-2 veckor
Färg ej angivet
Garanti 24 månader för ram
Tillverkare ElmaPram
Tillverkad i EU
Skriv din egen recension
Du recenserar:Barnvagn 3-in-1 ElmaPram Boston
Ditt betyg

Vi hittade andra produkter som du kanske gillar!