Sidobord Admiral

Betyg:
100%
-55%
Från 440,00 kr Ordinarie pris 968,00 kr

Dela upp betalningen i 3-36 månader

Leverans 10 veckor
Sidobord Admiral

Om du letar efter ett elegant och praktiskt sidobord för ditt vardagsrum, sovrum eller hall, är Sidobord Admiral ett perfekt val. Detta sidobord har en modern design med en kvadratisk skiva i mdf och ett stadigt metallunderrede. Skivan har en vacker träimitation som ger en naturlig känsla till rummet. Underredet har en svart pulverlackad finish som ger en kontrast till skivan och gör bordet lätt att matcha med olika inredningsstilar.


Sidobord Admiral har ett yttre mått på 60x60x42 cm, vilket gör det tillräckligt stort för att rymma en lampa, en bok, en kopp kaffe eller andra saker du vill ha nära till hands. Bordet kräver montering, men det är enkelt att göra med hjälp av den medföljande bruksanvisningen. Bordet har också en garanti på 12 månader för ramen, så du kan känna dig trygg med ditt köp.


Sidobord Admiral är tillverkat av ForrestDecor, ett företag som specialiserar sig på möbler och dekorationer av hög kvalitet. ForrestDecor har ett brett sortiment av produkter som passar alla smaker och behov. Om du vill skapa ett enhetligt utseende i ditt hem, kan du kombinera Sidobord Admiral med andra möbler från samma serie.


Beställ ditt Sidobord Admiral idag och njut av ett snyggt och funktionellt sidobord i ditt hem!

Leverans Leverans 10 veckor
Materialet mdf, metall
Yttre mått 60x60x42cm
Montering produkt kräver montering
Garanti 12 månader för ram
Tillverkare ForrestDecor
Skriv din egen recension
Du recenserar:Sidobord Admiral
Ditt betyg